En månad ♥

Idag har älsk o jag varit tillsammans i en månad, så vi käkade middag på donken och hade det trevligt. Fick även ett halsband format av ett hjärta med stenar i, jättefint! Är verkligen jätteglad över det. Kommer inte ta av mig det förutom när jag är i köket i skolan då, eftersom att vi inte får bära smycken på oss då.
Tack älsk för en bra kväll!
Love ya!

12:01

Idag har jag varit hemma, har legat förkyld hela veckan fast har ändå gått till skolan, men inatt så har jag vaknat till o från pga hostan och även för att jag o Robin hade bråkat hela kvällen innan. Men idag är det bättre, ska åka till honom ikväll. Nu ska jag hoppa in i duschen och raka benen och duscha håret o ska fixa mig senare.
Min syrra kom hem från Grekland igår och hade köpt ett jättefint fotarmband till mig, mamma och min andra syrra. Med ett öga på som ser jätteverkligt ut, as fint fotarmband!!
Nu ska jag hoppa in i duchen, hoppas på att hostan försvinner snart.. Har hostat i en vecka, men den börjar nog att bli LITE bättre!
Hörs...

Torsdag 26/8

Idag har jag haft en lång sovmorgon, men gick ändå upp runt 9.. Börjar 12:50 - 16:30.. Skön dag med andra ord. Ska möta Frida också vid Entrén.
Imorgon ska jag åka till min älskling, slagga där i helgen. Och på Tisdag är det dags för mig att börja i kören igen, jag har egentligen aldrig slutat har bara haft fullt upp. Men nu ska jag dit igen, längtar fan. Och på Tisdag firar jag o älsklingen en månad =)..
Ska gå o fixa håret nu o ta på mig lite smink, vi hörs!
Kram


Måndag

Jag har drabbats utav en förkylning, usch!
I morse åkte älsklingen till jobbet och jag saknar honom redan =(.....
Men vi ses snart igen <3
Idag var jag hemma från skolan eftersom att man inte får vara sjuk när man är i köket så jag tar inga chanser.
Imorgon ska jag dit i vilket fall..
Älskar Dig Robin <3


Plugg

Godmorgon, idag börjar jag 13:00 - 16:00..
Idag kommer jag förmodligen att få mitt ID-kort som vi fotades till igår, utan dem kommer vi inte in i skolan.
Än så länge trivs jag bra i klassen och alla verkar schyssta. Det var inte bara 94:or som jag trodde innan, utan det är en 92:a och en 93:a som jag. Så det är lite skönt att ha en jämngammal som en själv.
Jag har ingen aning om vad vi ska göra idag, det hade dem inte skrivit på tavlan utan bara tiderna, imorgon ska vi iallafall fotograferas till skolkatalogen, wohoo vad jag hatar det!
Har inget mer att tillägga så vi hörs.. Kram!

Nervöst

God morgon.
Är lite eller snarare jag är fruktansvärt nervös inför första skoldagen idag i nya skolan..
Börjar kl 13:00 men har ingen aning om när jag slutar, det är segt att börja om 1:an, men spela roll...
Saknar älsklingen gör jag också, fick en present av honom i fredags när vi kom hem efter bion, fick en jättesöt mugg med en text inuti. <3
Haha smart som jag är så råkade jag avslöja hans present i stan. Han har några armband som är mina, och nu mina örhängen som jag glömde xD.. Men iallafall, jag bah "Nu kan jag få tillbaka dem eftersom att du ska få en nalle". Och han visste jue inte att han skulle få en nalle. HAHA!!
Aja, nu ska jag äta något o se på tv, hörs!!
Kram

Shoppat

Idag gick jag upp runt halv 8. Åt frukost o sådär, sen så gick jag till bussen in till Gullmars och mötte syrran där. Vi gick till min nya skola för att jag ska hitta dit sedan och åkte sedan och kollade på hennes universitet. Därefter åkte vi in till Gamla Stan och käka lunch på en restaurang. As mysigt ställe. Efter det åkte vi in till T-Centralen och shoppa loss. Jag köpte ett par skor, läppglans (melon som Robin ville), "sexiga underkläder med spets" kan inte stava men en korshett och en skön lite tjockare kofta, as nice!!
Är helnöjd =).
Imorgon ska jag bjuda älsklingen på bio inne i stan, vi ska se Trollkarlens Lärling. Han fick välja såklart =).
Den börjar 21:10 och sedan åker vi hem till honom som tar en timme om inte mer så är hemma hos honom runt 00,00 - 00,30 nångång. Träffade honom igår en snabbis efter jobbet, gaaah vad jag saknar honom, min lilla älskling =)..
Aja nu ska jag sjunga lite, hörs!
Kram!

<3

Saknar min älskling, imorgon kommer han äntligen hem från Norrland!!
Så får träffa honom på Fre-Sön <3.

Robin♥

Jag har världens bästa pojkvän!
Jag är så fruktansvärt glad över att jag har dig älskling, du får mig alltid på bra humör.
Så fort jag hör din röst börjar jag att rysa, du är den bästa som finns!
För ett år sedan då vi började att prata trodde jag aldrig att det skulle bli vi, men nu är det VI!
Jag älskar dig mest på denna jord, du är det bästa man kan få. Robin du o jag föralltid!
Älskar dig älskling! 



Dags igen!

Har inte bloggat på ett tag, har soms agt inte haft nån lust.
Vad har hänt sen sist? Jo jag o Robin är tillsammans, vi blev det den 31/7 på kvällen när jag var där. Han var så söt när han sa "får jag fråga dig en sak, vill du bli min".. AAAW!!!
Saknar honom massa........
Varit med honom Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag och Onsdag. Vi var på bio i Onsdags och såg Bröderna Karlsson.
Ska dit nästa helg igen, då ska vi även hem till hans polare Toni o hans flickvän (dubbeldejt) typ.
Vill ha JUL!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0