Nätdejting

Jag har skrivit en krönika om nätdejting. Jag lägger in den här så kommentera gärna och tyck till. Detta har jag fått VG för i skolan. 
I word så är det styckindelningar osv. Det blir tyvärr inte det här i bloggen.

Nätdejting

Nätdejtning är ett snabbt och smidigt sätt att få kontakt med människor. Sök, leta och finn din drömpartner. Det handlar om rätt plats, tid, och person. Våga och sök, våga ta kontakt, och tro på dig själv. Alla människor har en lika stor möjlighet att hitta det man söker.

Det är lätt och det går snabbt. Att få kontakt med en person i verkliga livet kan vara en stor utmaning. Vissa har jättelätt för sig att hitta den man söker utan datorns hjälp. Men för de som är lite blyga och tillbakadragna, är internet en stor hjälp! Är du medlem på en hemsida spelar det oftast ingen roll vilken. Man göra en presentation, där man beskriver lite om sig själv och lägger upp en eller flera bilder.

En nackdel med nätdejting är att du aldrig kan vara 100 % säker på att det verkligen är den personen på bilden som du pratar med. Det är många tjejer i dagens samhälle som blir lurade utav killar på nätet. De utger sig från att vara en kille på 18 år och skickar en bild på sig själva, men i själva verket är det en man i 40 årsåldern. Det händer dagligen och unga tjejer går ständigt på det. Om du träffar en kille/tjej ute på stan eller i matkön inne på ICA så vet man hur personen ser ut och man vet på ett ungefär hur gammal han/hon är.

Saker som inte alla tänker på är att man är mer ”beskyddad” om man sitter bakom en dator. Du kan inte bli skadad fysiskt om han/hon är våldsam eller nått liknande. I verkligheten kan du inte beskydda dig på samma sätt som du kan göra bakom en datorskärm.

Jag läste en krönika ur Värmlands folkblad (7.7.2009) som Björn Stefanson har skrivit om ett par vid namn Marcos och Jenny. De har nätdejtat och skickat mejl till varandra via en sida som heter E-kontakt. Där de har blivit mer intresserade utav varandra och bestämmer sig för att träffas i verkligheten. Problemet är att de bor långt ifrån varandra. Flera timmars avstånd. Men de kom överens om att åka halva vägen var.

Själv så hade jag aldrig åkt så pass långt för att träffa någon jag inte kände, händer det något så är vänner och familj inte i närheten och kan hjälpa till. Man vet inte heller vem personen man träffar är, vad är han/hon kapabel till att göra? Eller så är personen världens bästa människa och skulle inte göra en fluga förnär. När jag själv träffar killar jag har pratat med på nätet så träffar jag dem alltid på en offentlig plats inne i stan. Går och tar en fika, tar en lång och härlig promenad eller om det går någon bra film så kan man gå på bio. Fastän det bästa sättet att lära känna sin dejt på är att man kan umgås. Det kanske man inte kan göra lika lätt inne på en biosalong. Misstaget många människor gör är att de följer med personen hem. Det ska man aldrig göra, vad som helst kan hända. Och då kan varken andra människor se eller höra och där av inte ingripa. Och om någon granne skulle höra så är det kanske redan försent.

Nätdejting är ett bra sätt att få kontakt med människor runt om i världen, inte bara i samma land utan även ut över hela världen. Testa dina vingar och se vart dem tar dig, vad har du att förlora?


Flåt!

Har varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen. Men har inte haft någon lust, ska sova nu. Men skriver mer imorgon!

Eurovision Songcontest.

Sverige tävlar ikväll fastän Anna åkte ut i Torsdags!
Det är många svenska låtskrivare som har skrivit låtar till andra länder, väldigt många!
Men jag hoppas verkligen på att Norge (Didrik Solli) tar hem detta!
KOM IGEN NORGE!

Här är nya låten!


Lördag

Har precis spelat in en ny låt, den är klar! Ska försöka få upp den här på bloggen!
Här är iallafall texten till den.

Can't blame you for thinking

That you never really knew me at all

I tried to deny you

But nothing ever made me feel so wrong

I thought I was protecting you

From everything that I go through

But I know that we got lost along the way

Here I am with all my heart

I hope you understand

I know I let you down

But I'm never gonna make

That mistake again

You brought me closer

To who I really am

Come take my hand

I want the world to see

What you mean to me

Just know that I'm sorry

I never wanted to make you feel so small

Our story is just beginning

But let the truth break down these walls

And every time I think of you

I think of how you pushed me through

And show me how much better I could be

You make me feel like I'm myself

Instead of being someone else

I wanna live that every day

You say what no one else was saying

You know exactly how to get to me

You know it's what I need

It's that what I need

Here I am with all my heart

I hope you understand

I know I let you down

But I'm never gonna make that mistake again


<3

om en puss på munnen var det enda som kunde skydda mig ifrån att dö av en farlig sjukdom, skulle du pussat mej då?
ja/nej?

Sverige kom inte till final

Anna Bergendahl gick inte vidare till Eurovision Songcontest. Det är första gången sen hela alltet startade som Sverige INTE gått vidare. Vi har varit med vartenda år, men för första gången inte ikväll!
Men Anna var grym, hon hade kul och hon trivdes. Hon har iallafall fått uppleva detta, det var hela 14 000 människor inne på arenan och över en miljon tittare hemma.

Mackor + TV

Nu ska jag göra mig några mackor och slänga mig framför TV:n.. Ska se fall de e nått bra på Disney Channel. Ikväll tävlar Anna i Semifinalen i Eurovision Songcontest. Bloggar mer imorgon! Kram

Egna låtar samt en cover!


Jobbjobbjobb

Hallådär!
Jag har precis gått upp, eller ja för typ 30 min sen. Mamma står och bakar nu, normalt!?
Jag ska sminka mig o klä på mig o springa ner till bussen. Eller inte springa, men gå jävligt snabbt! Ska möta en polare utanför forum o gå tillsammans till skolan. Har inge plugg idag, men ska jobba i caféterian. Har praktik på Torsdagar och Fredagar. Det som e skönt är att jag ska bara praktisera här idag och imorgon sen från Onsdag nästa vecka är jag ledig, medans de andra går till skolan o deras praktikplatser. Men jag ska jobba i Kungsträdgården (Kungsan) på restaurangernas dagar. Det ska bli kul, ser fram emot det. Kommer jobba på VIP avdelningen och bakom stora scenen bland kändisarna. Så det passar mig perfekt! ;)
Mer hinner inte skriva nu, måste göra mig i ordning. Kram på er!

O.B.S   Bilden är tagen från google!

Bilder på lilla mig från i Måndags!



Jag vill ha dig tillbaka förstår du inte det!?
Jag mår skit utav det här.. Nästa gång tåget kommer tänker jag ta sats och skrika till!

Ny låt på G

Nu äre dags för ännu en ny låt. Det bara rinner låtar ur mig! Bra e väl de?
Har inte så mycket mer att skriva nu, kom hem precis o tryckt i mig två mackor. Drog in till stan med en polare efter plugget. Men ska fortsätta här med mitt.

Stuck in school

Every week's the same, stuck in school's so lame. My parents says that I'm lazy, getting' up at 8am's, it's crazy. Tired of been' told what to do, so unfair, so uncool. The day's too long and I'm holding on. Till I hear the bell ring. 'Cause that's the time when we're gonna... Break out! Let the party start, we're gonna stay out. Gonna break some hearts. We're gonna dance till the floor falls apart, all over again.

Nattie

Är trött o lite hängig. Mår illa!
Så ska lägga mig i sängen o se på tv o förhoppningsvis kommer jag att somna så det blir inge mer bloggande ikväll. Nattinatt på er. Kram


Desperate Housewives

Näst sista avsnittet utav Desperate Housewives kommer idag, som jag har längtat!
Bästa serien någonsin. Älskar de!!!!!! Har precis duschat o rakat benen m.m.. Så ska slänga mig på sängen o se på Disney Channel tills de börjar! Kram på er

Raka benen

Nu ska jag hoppa in i duschen o raka benen samt duscha =)..
Kram

Har man tråkigt så har man!

Gå in på google och tryck ner pannan i tangentbordet och ta den första bild som kommer fram!


Släppt taget

Jag har släppt dig nu, jag tänker inte på dig längre, jag har gått vidare precis som du. Jag älskar dig, kommer jag göra länge eftersom att du har en plats i mitt hjärta. Det var svårt att släppa dig men jag har insett nu att det var den enda utvägen. Det är nog bäst så för oss båda. Du är fin, de vet du. Jag hoppas att du vet och förstår det. Förlåt att jag sårade dig så pass mycket som jag faktiskt gjorde. Men jag tror nog att jag sårade mig själv mest. Det är svårare att lämna än att bli lämnad.
Men du har en plats i mitt hjärta nu o för alltid.
Andreas Thorén <3

Svensk sommar = regn!

Man kan inget annat än att skratta åt det svenska vädret. Jag älskar sverige på alla sätt o vis. Men vädret gör mig galen, är det inte 22 minusgrader så är det 28 + i skuggan är det inte 28 + så ösregnar det.
Aja, ville egentligen bara skriva o berätta att jag är hemma o att jag ska börja med en ny låt. See ya! Kram

Tisdag 07:03

Godmorgon, sov fan hela dagen igår och hela kvällen. Vakna vid 03:50 inatt pga mardröm! Usch de va jobbigt. Pappa fixade min TV igår men inatt ville den inte fungera så blev as lack. :@
Somnade iaf om tillslut. Jag ska precis sminka mig o klä på mig. Ska ha min långa svarta lite tjockare tröja med läggins, fast det är typ som långkalsonger fast det syns inte ;) För dem e uppsydda så pass snyggt, det brukar inte långkalsonger vara. Ska inte ha så mycket smink idag, bara foundation, rouge och maskara.. Pallar inte ha massa ögonskugga, eyeliner eller kajal. Pallar inte ens fylla i mina ögonbryn. Men det behövs inte ändå tror jag. Ska böja upp ögonfransarna så de blir längre. Brukar aldrig göra det men känner för att göra det idag. Har inge mer att skriva så jag slutar väl här. Kram


19:37

Har ingen blogglust idag, är trött o irriterad. Vi hörs imorgon! Kram

Plugg

Sitter i skolan har matte fast jag har engelska som vanligt. Har förmodligen prov idag, tror jag. Det är nationella igen för de som vill höja sig o de som vill nå ett godkänt. Jag blev godkänd på det första provet så jag har nog chans att höja mig om jag vill. Men det återstår att se ofc. Idag ska jag bara ta de lugnt när jag kommer hem, ska se klar på The Perfect Man om jag orkar, så slänger mig nog på sängen med bärbara datan. Höhö....
På Torsdag ska jag träffa Jonas =) Ser jag fram emot, hihi. Det e soft väder ute klarblå himmel. Vet inte vad jag mer ska skriva så jag slutar väl här. Skickar iväg ett till inlägg senare när jag kommer hem. Kram 

Godmorgon

God morgon, har precis gått upp. Blev lite senare än jag förväntat, hela 17 min senare! Det blev inga fler inlägg igår/inatt. Jag somnade, haha vilket jag inte skulle göra men som jag gjorde. Sitter o funderar på vad jag ska ha på mig idag. E jättetrött o vill bara krypa ner i sängen igen, men det är ingen idé. Min buss går 08,26 typ. Så vafan gör jag uppe nu? :D Ja, det kan man fråga sig! ;) Kram

The perfect man

Har lagt mig i sängen nu. Är skönt att fått tillbaka sin bärbara dator, eller det är snarare brorsans men han behöver den inte. Så jag har den. Ser på film, som ni ser på överskriften. Jag ska nog se klart på den och sen sova, om jag inte somnar under den. Men det ska jag inte göra, i think! Haha, men jag skriver väl mer imorgon eller senare om jag inte kan sova, är ganska så pigg. Ska upp 06.00. Börjar 09.00, har prov vecka i engelska. Inge vidare kul, men har bara skola tre dagar i veckan så det e soft. Ska se klart på filmen nu. Den rullar för fullt och vill inte missa nått fastän jag sett den flera gånger. Nått som jag brukar tänka på när jag ser en film. Den är oftast bättre andra gången man ser den, eftersom att man upptäcker alltid nått nytt varje gång. Man lägger inte märke till saker första gången man ser en film. Men varje gång man ser om den upptäcker man nått nytt man aldrig tidigare tänkt på!!
Kram.

Filmtajm

Precis sätt filmen Win a date with Tad Hamilton. Sjukt bra film, och han var inte ful han heller!
Rosalee jobbar i en livsmedelsaffär i en håla i West Virginia med kompisarna Pete och Cathy. Pete är vansinnigt förälskad i henne men det har hon aldrig förstått. På internet hittar Rosalee en tävling där man kan få åka till Hollywood och gå på dejt med en av Hollywoods snyggaste skådespelare, Tad Hamilton. Rosalee vinner tävlingen och får flyga till Los Angeles för dejten.Några dagar efter att Rosalee kommit hem igen dyker plötsligt Tad Hamilton upp, förälskad i henne.

Ska lägga mig på sängen nu med den bärbara datorn och låta håret torka efter duschen. Ska sätta på en film också! Skriver nog ett till inlägg innan jag går och lägger mig. Men vi får se. Kram

Ny låt

Det brusar till ibland pga av fel i uppladdningen på youtube. Men det är typ bara 3 gånger. Originalet e helt felfritt =)

Glass + Disney Channel = <3

Mamma köpte hem Mc Donald's till mig idag. Så fick hon vänta 2 - 3 min extra. Och bara för att hon fick vänta så fick jag en glass på köpet :D Så nu ska jag slänga mig i sängen o se på Disney Channel o äta glass. Mums!

Does She Know You?

Sätt ner telefonen älsk, jag har nått jag vill berätta. Jag har verkligen försökt att dölja det, men kan inte de längre. Vet du om att jag har kämpat både med mina tankar och mitt hjärta, för jag vill inte vara den andra, jag har velat ha dig enda från början. Vet hon vilken din favoritlåt e, den som får dig att le. Är hon allt du någonsin drömt om, är hon värd dig?
Sluta vara så beskyddande jag kan inte läsa mellan raderna, jag vet att jag beter mig galen men jag är rädd för att du ska säga hejdå. När vi träffades var allt så bra, det kändes så verkligt. Du byggde upp den andra halvan utav mig, och du fick mig att känna mig levande. Om du skulle ge oss ett försök kanske de skulle förändra allt. De misstag som vi gjorde, precis så som vädret ändrar sig. Orsaker som vi inte kan hålla samman. Så allt jag vill veta är....
Känner hon dig såsom jag känner dig?
Behöver hon dig såsom jag behöver dig?
För jag skulle ge dig allt om du var min!
Kommer hon att stanna när det blir tufft och du behöver en hjälpande hand?

Bilder&film

Som jag lovade så skulle jag lägga upp bilder från gårdagen. Det kommer även en film på köpet, om ni skrollar ned så kommer den! Maten är från Fredags, när vi åt bacon inlindad entrecote med grillat bröd, sparris, rödvin sås o beasås.


H0m3

Kom hem nyss, har filmat massa filmer från kvällen, när Kim o Danne håller på o larva sig o när jag gungar i en bebisgunga osv.. Allt kommer att komma upp här på bloggen samt lite "fjortis"bilder på mig ! ^^
Men det tar vi imorgon eller nått. Kram

13:46

Har precis klippt pappa och tagit en dusch, ska strax fixa håret och sminka mig. Ska ha på mig mina nya kläder, så otroligt fint och skönt väder ute! Ska iväg vid 16 som sagt, ska till Skogås. Ska få träffa Alma o Anton, längtar <3.
Just nu sitter jag inne och chillar framför datorn, skicka precis mina acapellor till Viktor som ska mixa de och sätta in i våran kommande låt. Ser framemot att höra resultatet sen, låten kommer också att komma upp här på bloggen när den är färdig. Men vet som sagt inte när. Min mens e slut också, hade den i 3 dagar. Aldrig hänt tidigare, sjukt nice! Men jag tror att det har med p-pillerna att göra. Min mens kommer förmodligen att försvinna helt. Puuh! Fast enligt min barnmorska så skulle inte tabletterna påverka mensen första gången. Men de har dem gjort?
Aja har inte så mycket mer att skriva så jag kanske skriver mer ikväll eller imorgon. Kram

11:16

Runt 16 ska jag iväg o hämta upp Emelie o Tobbe, ska iväg o grilla.
Hitta lite bilder på mig o familjen, tänkte lägga upp dem här!

Nattinatt!

Nattinatt på er, dröm sött! Lägger mig o smsar med Pontus. Kram.


Lätt bästa bilden, skrattar lika mycket varje gång!


Sötaste!


23:05

Sitter här o har tråk. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, smsar lite med Jonas men han e skit seg. Sitter och kollar lite på Eva & Adam, har inget bättre för mig. Imorgon ska jag bort på middag. Det blir nog trevligt. Patrik ska ge mig den bärbara datorn också, vilket e soft, då kan jag sitta ute och surfa. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, alla e så sega idag och typ inga är inne på msn. Det är en del inne men inga roliga?
Jag får inte gå ut heller, segt!! Bara för att jag e sjukskriven o mamma gillar inte att jag är ute på kvällarna? Jag e fan 17 år, låt mig få gå ut det ÄR fredag. Whatever, pallar inte bråka. Jag väntar också på att en polare ska bli klar med sitt videoinlägg så att jag kan roa mig med det, men han e så seg. Alla är sjukt sega. Till och med jag!
Mamma sover och pappa sitter i arbetsrummet/musikrummet. TRÅKIGT! Har inga syskon hemma heller. När brorsan bodde hemma vare lite mer liv här, men nu är jag ensam barn. Har 3 syskon men nu känns det som att jag inte har några syskon. "/.
Det e väldigt tomt här. Har sett klart på båda säsongerna utav "En ängels tålamod". Sjukt bra =D
Gjordes bara två säsonger tror jag, vilket suger apa!
Men men nu ska jag se klart på Eva & Adam, boring. Men Tobbe e så JÄVLA rolig! Hehe, kram!

Sjunger


Bilder!

Som jag lovade skulle de komma upp bilder på mina nya kläder och maten från igår. De man lovar måste man hålla!

Flickan


Jag är starkare utan dig!

Jag känner mig så ensam, så liten och svag.
Kan inte nå dig när jag vill, behöver dig i min vardag.
En sak jag undrar, varför kunde du inte stanna kvar?
Drömmer mig bort, jag saknar dig och allt vi har.
Jag gråter mig till sömns för jag saknar dig som fan.
Försöker klara varje dag men det är tungt att ta sig fram.
Vill inte ha det såhär, men det är väl meningen.
Vaknar med tårar och vill bara somna om igen.
Du var den bästa, du var den enda.
Du var så trygg och nått sånt här fick inte hända.
Jag trodde att du hade samma känslor för mig.
Men nu vet jag, att jag är starkare utan dig.
Kommer aldrig glömma, men vill inte minnas oss.
Ju mer jag tänker på det, så saknar jag oss.
En dag i taget som vanligt, fast värre.
Du var min hjälte, men nu finns han inte längre.
Dags att torka tårarna, för tiden är förbi. Nu vet jag att ingenting håller för alltid. Allt jag ville var att du skulle behöva mig, men nu vet jag att jag är starkare utan dig.
Förstod det inte då, men allt faller på sin plats nu. Va för bra för att va sant, lika så du.
Du lurade mig riktigt bra, jag hoppas du du är stolt. För du gav mig ett löfte som du bröt som du borde hållt.
Jag litade på dig, men du gav mig bara svek. Allt jag nånsin ville ha, var din kärlek. Jag öppnade mitt hjärta och lät dig komma nära.
Mitt misstag, för vi var aldrig ärliga.
Trodde du var rätt men, du var fel.
Men jag älskade dig, du var min andra del.
Kan inte sluta sakna de stunderna när de var vi.
Men är starkare utan dig, inget håller för alltid.
Ångrar att jag kämpade, ångrar allt jag gav.
För i slutet av sagan blev det jag som stod ensam kvar.
Vill inte minnas dig, men kan inte glömma helt.
För i mitt hjärta finns du kvar i all evighet!

M-E-N-S

Min mens är inte sådär jobbig som den var tidigare sen jag började med p-pillerna. Dvs i onsdags. Det är jättefint väder ute varmt o skönt som vanligt. Nästan lite jobbigt när man har mens. Idag kommer bilderna upp på mina nya kläder och maten jag åt igår.
Skrev klart två låtar, helt egna. En till en flicka som har haft en svår o jobbig uppväxt och en om min polare som mist sitt barn. Så det e två ganska tragiska låtar. En sjunger jag i och en annan pratar jag i. Men texterna e mina, like always. Låten kommer att komma upp här på bloggen så småningom. Båda två men först den om den lilla flickan och lite senare den andra låten. Den måste bli klar först. Mixax osv. Men ska gå och fotografera mina kläder nu. I nästa inlägg kommer det. Kram!

Snigelkrig.

Satt ute med syrran Tobbe och pappa. Pappa o syrran stod o rensa jordgubbslandet och jag o Tobbe satt vid sidan o tittade på. Så säger pappa helt plötsligt "Charlotte, har du sett en snigel i ögat nångång?". *kast*.. Då sattes de igång. Jag fick en snigel i munnen dessutom. Jag smasha två st i ryggen på honom så de gick sönder o han blev helt blöt. Och var nära att få ner en i hans byxor, haha!
Det var kul sålänge de vara. Men sjukt äckligt. Hehe. Har ätit pastasallad idag igen. Med räker o salami, fetaost o massa gott =)!
Ska se klart på min serie nu "En ängels tålamod". Grymt bra! Kommer bilder imorgon på både kläder och maten.
Btw.. Var på ungdomsmottagningen idag, blivit sjukskriven två dagar. Min mage har svullnat upp så utav mensen så jag ser gravid ut! När jag o mamma gick ut därifrån satt det killar i väntrummet o de kolla på min mage o log. HAHAHA! Så imorgon är jag ledig från jobbet dessuton, skönt!
Ni ser ju! Jävla mens!


Tankar

Jag ser att en person har kommenterat här, o varför jag tar bort kommentarerna är för att jag tycker inte att det är så lämpligt att hela världen ser dem. Utan om du vill prata om det kan du vända dig till mig på min mail eller på msn. Du behöver inte ta det öppet!
Och dessutom så är detta mina tankar och funderingar. Som sagt Fritt land? Jag får skriva vad jag vill i MIN blogg. Jag tänker inte rätta mig efter andra när jag inte ens är rasistisk. Jag har rätt att uttrycka mig hur jag vill sålänge jag inte sårar någon annan. Vilket jag inte gör eftersom att jag inte nämner några namn. Jag har aldrig sagt att det är enkelt att lära sig ett språk. Invandrare har svårt att lära sig svenska om de inte är födda här. Inge mer med det. Jag har aldrig sagt ett skit om deras hudfärg. Spelar väl ingen roll om de kommer från, Norge, Danmark, Finland, Tyskland you name it! Jag har ALDRIG nämnt deras hudfärg!!!!!!!! Det är lika svårt för en Tysk att lära sig svenska som en Iranier. Och tyskar är VITA! Så jag fattar inte vad du vill få fram? Jag kanske uttrycker mig klumpigt men det är MINA tankar, MIN blogg. Och om det stör dig så fruktansvärt mycket så kanske du ska ta och läsa en annan blogg? =)

Ajajaj..

Ajajaj min mage. Har sån fruktansvärd mensvärk, helt sjukt!
Kan varken ligger eller stå, sitta går bättre. Men det värker längst hela ryggen! Kommer knappast få vara hemma för mamma. Hon kommer dampa apa då. Men det skiter jag totalt i. Jag kan inte jobba när jag har såhär ont. Ska plocka upp varor på hyllorna. Juste har bytt praktik. Är inte kock längre, utan butiksbeträde på Willys. Suger apa!! =)
Och vi måste ha arbetskläder på oss och dem där byxorna sitter åt nå grymt vid magen, och jag måste ha på mig dem i butiken. Men det fungerar ju inte med min mage. Jag missar inga skoltimmar utan praktiken, so? Det e killar som jobbar där eller som är butikschef och han kommer ALDRIG förstå sig på mensen. Inga killar gör det. Man blir grinig o har ont. Tro mig ingen vill vara nära mig i de stunderna. Har så förbannat ont nu. Känns dessutom som om jag är gravid. Min mage har svullnat upp osv. Fatta vad ont det måste göra att föda ett barn. När jag har såna problem med min mensvärk. Fatta sammandragningar!! När jag föder mitt barn kommer jag förmodligen ha med min kille i samma rum och skrika på honom :D De gör de alltid i filmer, haha! Skrika hur mycket det är hans fel att man ligger där ^^,. Vad roligt det skulle vara. Inte för honom kanske, men i efterhand. Kulkul =)
Jag i mangaformat! Haha

Vakna nyss

God morgon. Vaknade precis, blir så irriterad på mamma. Hon tjatar om SAMMA jävla sak HEEEELA jävla tiden! Blir man trött eller!?
Jag har börjat prata med personen jag bråkar med, o hon bad mig att jag skulle höra av mig idag om jag kommer till praktiken. Så mamma kommer in o frågar STUP i ett.. "Ska du höra av dig till henne?".. SKIT I VAD JAG GÖR!?!??!?!?!!?!???!?! Hon sätter sig på sängkanten nu när jag var nyvaken "Har du pratat nå mer med henne, ska du höra av dig?". Får ett nervöst sammanbrott snart. Det är inte kul. Skit irriterad. Igår gick jag o la mig 22,30. Var så fruktansvärt trött!
Nu ska jag fixa mig lite o sådär, skriver senare! Kram

P-piller

Tagit mitt första p-piller nu. Haha, kändes lite läskigt. Men nu ska vi göra såhär i tre månaders tid. Det är en test omgång. Och om jag trivs med dem ska min barnmorska skriva ut för ett helt år.
Måste berätta en jobbig händelse idag.
När jag satt på Engelska lektionen kände jag att jag fick ont i magen, ondare allt eftersom. Så efter lektionen gick jag in på toa o kollade om jag fått min mens. Och det var precis det jag hade fått!
Så jag drar på mig mina kläder igen och börjar gå mot bussen. Jag har sjukt ont i magen, jag har varken tampong eller alvedon. Så jag var jätte nervös att det skulle läcka igenom. Men busshelvetet kommer inte. Utan jag får stå o vänta i kanske 30 minuter på den där jävla bussen. Det var sjukt varmt o jag svettades som en gris. När bussen kommer så stannar den vid nästa hållplats o en hel jävla skolklass kommer på. Jag höll på att avlida. Killarna satte sig bakom mig o tjejerna framför. Det var kanske 20 st totalt. Och dem är kanske 17-18 år. Och börjar sjunga! Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag och en annan kille sitter I MELLAN dem. När de sjunger Ted Gärdestads låtar!!
I hela jävla fucking 20 minuter!!!!!!!!! Som tur e hoppa dem av före mig. Så när jag gick av bussen vid centrum var jag jättenervös över att min mens hade läckt igenom, men puuuh! Det hade den inte. Det var HEMSKT. Sen så satt jag o pratade med en killpolare när jag vänta på bussen. Han blev överlycklig när jag berätta vad som hade hänt. "You make my day" sa han ungefär. Och på bussen smsade jag med en killpolare och berätta om idioterna som sjöng. Han bah "Charlotte, ta ton nu!".. Ha ha ha.. Skulle inte tro det, jag ville bara hem o slänga mig på sängen. Men så blev de inte, utan jag börja laga mat i vanlig ordning. Nudlar, mums! Menmen..
Nu ska jag kolla klart på "En Ängels Tålamod".. GRYMT bra serie, går dock inte längre på TV. Så kollar på nätet. Hörs sen kanske, om jag orkar. Kram!

Kommentar

"varför beror betygen på att det går blattar i din klass? :S det gör det ju inte, det handlar ju om ambitioner och mål i livet"
Det är 3 personer och knappt det som kan prata svenska. Alla har nyligen kommit hit. Så det har mycket med de att göra!

Sitter i skolan

Sitter i skolan nu, har matte lektion. Skönt att bara chilla framför datorn istället. Har vikarie så det är ännu mer soft. Höll på att dö påväg till skolan. Det är jättevarmt ute. Solen har börjat titta fram och det är 17 grader i skuggan. Puuuh!
Idag så har jag ett svenskaprov, alla i klassen har för G nivå och jag har för VG. Bara jag som satsar på VG i svenska. Nu måste ni tro att jag inte gör ett skit på mina lektioner, men där har ni fel! Jag jobbar lite grann iallafall ;D.. Sitter här o dricker min Yoggi Yalla och bloggar lite. Men de finns inga roliga bloggar :S
Träffa iallafall Jakob när jag väntade på bussen imorse och så gjorde vi sällskap på bussen. Det droppar in folk allt eftersom här. Men det e soft för våran klass är ganska tystlåten utav sig. Just nu är vi 5 totalt här. Haha! Men andra halvan är i ett annat klassrum, det e väldigt smart att dela in klassen efter elevernas kunskap. Eftersom att jag är godkänd i matte så är jag i den "bättre" gruppen. Samma sak med Engelska och Svenska. Därav att vi är 5 här inne just nu. I min svenskagrupp är vi bara 3 med mig. Fatta vad illa det är, men det e nog för att det bara går blattar i min klass, förutom jag!
Vad händer idag då? Hmm, ingen aning faktiskt :O. Inatt när jag skulle gå o lägga mig så hade jag tänkt att se på tv en stund tills jag somna. Men nejnej, tvn ville inte få någon bild. Jag blev skit sne! Man måste koppla in kabeln i tvn där bak. Men den vägra ge mig en bild, jag hade blid då och då men när jag stod där framme vid tvn var det en helt ok bild, men när jag la mig ned i sängen o gosa in mig så försvann bilden HELT! Blev jag irriterad eller?
Låg o smsa en liten stund med killpolare sen somna jag. Blir så irriterad såfort jag tänker på min tv. Jävla skitgrejer! Ska köpa en ny. Denna suger apa seriöst......... Näe nu orkar jag inte skriva mer, så jag skriver mer sen när jag kommer hem. Kommer ha en dator på engelskan man pallar inte blogga då. Så jag gör de som sagt ikväll eller eftermiddag när jag kommer hem. Bilderna på kläderna jag köpte igår kommer upp då också. Kramar.

Godmorgon!

God morgon på er! Idag ska jag försöka ta lite bilder o lägga in dem här på mina nya kläder jag köpte igår.
Skolan börjar 09,00 inte riktigt säker när jag slutar, vi har ett svenska prov och vi får gå efter det. Så jag antar att det blir runt 13,30-14,00. Nu ska jag klä på mig o fixa håret sen dra ner till bussen. Vi hörs sen! Kram!

I don't wanna lose you

I don't wanna lose you and I don't wanna use you. Just to have somebody by my side.
And I don't wanna hate you, and I don't wanna take you, but I don't wanna be the one to cry.

Nattinatt

Pallar inte blogga mer idag, har inte alls haft någon lust :S
Ska sova i vilket fall, tvätta av mig sminket o krypa ner i min sköna säng. Den luktar massa gott ^^ hihi! Saknar <3.
Aja nattinatt på er!

Kommentarer

Det är någon jubelidiot som kommenterar min blogg. Jag blir SERIÖST galen. Så snälla du som håller på. Lägg ner! Nästa gång du kommenterar så onödiga grejer så kommer jag spåra upp ditt jävla IP nummer.

Puuuuh!

Puuuuh, det var skönt, men väldigt jobbigt. Men nu känner jag mig nöjd. Cyklade i området på 6ans växel. Det är den jobbigaste. Men det var riktigt skönt att vara ute i solen o göra nått som är bra för både kropp o hälsa!
Ska strax äta, de blir köttfärssås och spagetti, mums! ^^

Cykla

Har precis spelat in en låt. Så nu ska jag gå ut o cykla, har inte gjort det på ett år typ. Om inte mer. så ska börja nu. Så skriver mer ikväll =)

Hemma

Har varit nere i Centrum o handlat nu. Fan sjukt dyrt att handla på ICA.. Gick fan på 100:- det jag skulle ha. De va inte mycket, frukt, bröd, paprika och mjukost. Gick ner i mina nya kläder. Höhö, så fin som jag e nu :D
Orkar inte blogga nu, har ingen blogg lust. Men sitter o dricker en Yoggi Yalla, lyssnar på skön musik o chillar på msn o facebook. Skriver mer senare, kram!

Centrum

Har precis handlat, de blev två tröjor och jeans shorts. As snygga!!!
Randiga tröjor lite störra o fluffigare. Nu ska jag ner till Centrum med syrran och handla frukt o bröd, tycker vi behöver det! Så skriver mer när jag kommer hem. See ya! =)

Rasism

Det är mycket rasism i våran klass. Inte överdrivet mycket men en del. Jag är den enda svensken, vilket kan bli väldigt jobbigt i vissa situationer. Bråka nyss med en kille i klassen, han kommer från Irak. De som är invandrare tror oftast att "bara för att jag kommer ifrån ett annat land så har jag rätt att få vara elak mot svenskar". Dem är exakt lika mycket rasister mot oss som vi är mot dem. Jag blir så irriterad. Nu så börja han kläcka ur sig en massa onödigt grejer som jag inte tycker är okej! Te.x "Du är fan svenne jao, du är fan dålig du hamna på iv".. Jag svara bara
-Vafan spelar det för roll om jag är svensk? Jag går inte på IV pga svenskan. Utan det är andra orsaker som du inte har ett skit med att göra. Det angår inte dig om varför jag hamna på IV.
Jag blir så arg, men försöker verkligen att inte bry mig. När jag pratar med andra så kan man höra hur han bara upprepar det jag har sagt med en negativ o jobbig ton. Kan han inte bara fokusera på sig själv o sina betyg? Jag gick inte till skolan så mycket i 9an därav att jag går på IV nu. Eller snarare att jag skolka apa från engelska lektionerna. Jag kan bara jag vill och det har jag bevisat här på IV. Han kommer få gå om året på IV tror jag, för han skolkar mycket och är typ inte godkänd i engelskan och svenskan. Så jag HOPPAS han misslyckas. Han är rasist mot svenskar. Han snackar skit hela jävla tidien. Kan man inte vara respektera varandra. Det är HAN som kommer hit från Irak. Jag vet inte om det är krig där eller varför han flytta hit. Men han måste lära sig att respektera oss som är födda här. Det är VÅRAT land. Numera får vi inte ens spela/sjunga nationalsången på skolor längre. För alla jävla invandrare och blattar tar över allt! Är det bara jag eller flera som tycker att det är fel? Jag är inte rasist eller nått, men det måste finnas gränser. Hade jag varit rasist hade jag bytt klass för länge sen. Men han fattar inte det! Ändå så tycker han att JAG är rasist. När jag bara säger ifrån och inte tar skit från idioter.

Nu slutar jag så ska med Wiktor till Forum o möta mamma o handla kläder!

Skolan =(

Fick tillgång till en bärbar dator. Sitter och pluggar engelska på mattelektionen. Det e soft, behöver inte plugga matte nå mer eftersom att jag har G i det. Så det e jag och två till som pluggar engelska, två andra sitter och läser (svenska) och resten utav klassen jobbar matte. Alla som pluggar engelska får tillgång till en bärbar dator. Vilket e riktigt skönt, mycket softare att sitta på en bärbar än på en vanlig. Det går fortare att skriva dessutom! Skriver fort i vanliga fall men ännu snabbare nu, behöver inte ens kolla på tangenterna (a). Höhö..
Den här lektionen slutar 11.10. Direkt efter börjar svenskan då kommer jag också ha tillgång till en dator. Svenskan börjar 11.15 - 12.15. Sen slutar jag, då ska jag bege mig till Forum o möta mamma o handla lite kläder. Har skrivit det i tre blogginlägg nu. Hahahahaha!! Men det är lätt hänt. Jag o min "polare" bråkar än, så jag håller mig till killarna så kan hon sitta där själv. Rätt åt människan. Killarna är mycket lättare och roligare att vara med. Synd att W inte går i min klass. Han går i andra klassen. Vi har känt varandra i 12 år. Pratar lite på rasterna och så, ibland åker vi tillsammans med bussen hit och hem. Vi har inte rast samtidigt som synd e. Han springer ut då o då när jag har rast. Haha! Men de e skoj. Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Skriver mer när jag kommer hem ELLER på svenskan. See ya! ;)


Väder!

Just nu är det 13 grader ute. Det är molnigt. Men det kommer spricka upp under dan och bli lika varmt som igår. Igår var det 23 grader i skuggan och idag kommer det blir upp till 20 grader. SKÖNT! Så Stockholm kommer få det varmast i landet idag. Igen! Hihi (a).
Jag hinner blogga mera nu eftersom att jag inte behöver ta bussen, utan jag får skjuts. Så det e skönt. Orkar inte sitta o trängas på en trång buss. Nej usch! Menmen ibland så måste man. Har inte laddat mobilen inatt, men batteriet håller förmodligen hela dagen. Slutar 12,15 så det är nog ingen fara. Så vill ni nå mig så vet ni hur!
Jag har plattat min snelugg och sminkat mig o klätt på mig. Det blev Jeans, rosa/lila skjortan igen. Svart linne och mina stövlar jag har på bilden längre ner. Har typ inge smink på mig, bara foundation mineral, rouge och maskara. Väldigt lite maskara. Vill bara framhäva ögonen lite. Behövs inte mer smink än så =)
Jag får förmodligen tillgång till en bärbar dator igen i skolan. På matten och Svenskan. Då kanske jag bloggar lite mera? Om jag hinner dvs. Klockan är strax 8 och det börjar bli dags att gå ut till bilen. Men jag skriver mer när jag kommer hem eller i skolan om jag får möjlighet och tid till det! See ya! ^^,

Flåt

Flåt om jag inte svarade på msn igår om någon skrev. Jag somna på sängen när jag kolla på TV och vaknade 03 inatt, då såg jag att datorn var avstängd så jag somna om! Så om ni skrev nått viktigt så skriv de idag istället! :)
Ska försöka hålla mig vaken, men det e ganska svårt då man är trött. Ju mer man är trött desto svårare är det, höhö! Men ska FÖRSÖKA åtminstone. Jag har precis duschat i vilket fall, ska sminka mig nu och sen springa iväg till bussen. Ska klä på mig också dock. Har inte valt kläder för dagen men jag slänger nog bara på mig ett par jeans o sådär. Frukosten tar jag på bussen som vanligt, Yoggy Yalla. Mums!
Hade den knäppaste drömmen inatt. Drömde att en killpolare var här och vi var tillsammans o han är 7 år äldre än mig haha. Han e 23. Sen drömde jag att jag var polis, HAHAHAHA! Och sen drömde jag att jag var på en båt så hela den drömmen blev att jag var med på Titanic.. HAHAHA! Har drömt den här drömmen minst 3 gånger tidigare. Fast då har jag bara drömt polisgrejen. Man drömmer 8 olika drömmar per natt. Men vi kommer inte ihåg alla, därför kan de bli så att när man vaknar så har man glömt vad man drömde om. Det är för att man drömt så många olika. För alla er som inte visste det!
Nu ska jag sminka mig o klä på mig. Skriver mer när jag kommer hem!

P.s
Idag efter skolan ska jag möta upp mamma i Forum o köpa lite nya kläder (jeans shorts).
D.s


Mätt

Har precis vräkt i mig min goda sallad, mums. Älskar sallader, med massa olika grejer. Har även pratat med Robin, han har ringt 2-3 gånger nu. Alltid lika skoj. Imorgon ska jag in till Forum Nacka och köpa ett par nya jeansshorts. Har jätte ont i benet btw.... Kan knappt gå, haft det sen igår morse. Jag vet inte vad jag har gjort, det känns som värsta träningsvärken vid ljumsken, men jag har inte ens tränat, jag har knappt rört mig. Hade de innan jag gick ut med Alma o Anton, så de har ingenting med de o göra, visst det har kanske påverkat men vafan, man får inte träningsvärk utav att gå!!!!!
Här kommer en bild på min goda sallad jag o mamma gjorde. Detta är min tallrik.

Dagens låt! Travie McCoy: Billionaire

Ska lägga mig i sängen och se på Beethoven. Sjukt bra film!

Fint väder!

Kom hem för en stund sen, mamma kom o hämtade mig som vanligt på måndagar då vi slutar samtidigt. Så vi åkte till Sickla o handla lite, så köpte jag Energidryck och bantningskakor! Som jag skrev igår/inatt så ska jag gå ned 10 kg.. På bilden äre dock riskakor med och det är SJUKT onyttigt. Menmen, är jättefint väder, över 20 grader så det e soft. Ska lägga mig ute på altanen och sola, har smort in mina axlar för sist brände jag mig. Till middag idag blire en god sallad igen. Äter sallad väldigt ofta, men det är så sjukt gott och nyttigt. Hur som helt, ska ut o sola nu. Skriver mer senare, kram! =)

Godmorgon

Nu är jag vaken och klockan är 07,03. Försov mig lite, men det gör inget. Ska äta frukost o sminka mig, mahaha! Ska dricka Yoggi Yalla. MUMS! Eller snarare jag ska dricka det på bussen. Det e min frukost, höhö. Tog en bild precis på lilla nyvakna mig. Ska förmodligen ha samma kläder på mig i skolan idag som jag hade igår, fast jag ska ha tygskor istället för stövlarna och så ska jag låta skjortan hänga "normalt" och inte knyta upp den vid magen.

Nattinatt

Näe, nu ska jag lägga mig i sängen o sappa på Tv:n tills jag somnar. Ska upp kl 06,30. Duscha då och äta frukost, som jag längtar till som fan nu!
Ska sluta äta på kvällarna, och ska äta nyttigt!!!! Så från o med nu är det bara nyttigheter som gäller. Även om jag verkligen vill ha nått onyttigt. Tänker unna mig själv absolut, men knappt varannan helg. Ska gå ner 10 kg!!! Jag e galen jag vet. Men nu måste jag bli seriös. Handlar om kropp och hälsa. Jag ska inte banta, men jag ska äta sundare och röra på mig! Speciellt nu när det e så fint väder. Så ska börja med att sova nu, har ont i ryggen och e trött. Skriver mer imorgon. Nattinatt!

HAHAHAHAHAHAHA!

Sitter o läser massa roliga skämt!!
Det gamla paret skulle ha sex en dag, 
men så hade gubben lite svårt att få in den 
så han tog hjälp av ett skohorn. Å då sa den ena äggstocken till den andre: Nu är det sista gången för nu kommer han in på en bår.

MSN

Sitter o camar med Jonas på msn. Ska träffa honom på Torsdag, mys! Har precis sätt säsongs avslutningen av Wipeout och Ballar av stål. Ska se på Wild Kids på nätet nu, höhö! Sen duscha o krypa ner i nytvättade sängen!
JONAS

Tagit lite bilder idag!


Varit ute o gått med vagnen

Har precis varit ute o gått med Alma o Anton. Så vi gick först till lekparken, de fick gunga och åka rusch kana. Sen satte jag dem i vagnen så har jag varit ute och gått i 20 minuter. Riktigt skönt! De är så snälla!
Anton satt i vagnen och Alma med men sen ville hon gå, så hon höll mig jättesnällt i handen så gick vi en promenad i det fina vädret! Nu ska jag gå ut igen och leka med dem innan syrran kommer o hämtar de. =)

Klädsel idag


Påklädd!

Nu har jag klätt på mig, det blev jeansshorts ett svart linne och en lila skjorta över. Ska ha mina stövlar till detta med en 3-4 cm klack på. As snyggt! Enligt mig, ska sminka mig o sen iväg. Ska förbi Patrik en sväng o lämna lite grejer sen handla på City Gross. Senare ska jag sitta barnvakt åt Alma o Anton <3. Ska lägga in en bild på min klädsel också innan jag åker. Ska gå och ta en bild nu, sen kommer den upp här! :)

Bilder från gårdagen och årets första dopp!


Godmorgon

Godmorgon på er, idag är det Söndag, hata hata hata! Söndagar e sega o jobbiga...
Hur som helst, igår var det toppen väder ute och idag är det mulet men fortfarande 11-12 grader. Igår blev det upp till 28 grader i skuggan, helt sjukt skönt! Legat ute och solat och var hos Carro o Kim o käka middag. Brände mig ganska kraftigt på axlarna ner på ryggen, men som tur e så har det lagt sig lite under natten. Så nu ser jag lite brun ut iaf (a). Imorgon är det skolan, tråk! Och jag ska fan göra ett test. O shit har inte pluggat kom jag på! Nej juste vi ska ÖVA inför ett prov, som jag redan har blivit godkänd i. Så jag behöver inte oroa mig så mycket. De som ska oroa sig e väl de som inte blev godkända i de första gången. Så puuuuh! Andas ut, haha!
Idag? Vad händer idag, hmm.. Ingen aning faktiskt. Ska nog bara ta de lugnt inne.
Juste igår gjorde jag rent poolen (barnpoolen) till Alma och Anton, mina syskonbarn. Så jag satte mig och skura hela den. Men det var bara skönt eftersom att jag sola ryggen på samma gång. Haha. Ska lägga över lite bilder så kommer de upp här sen på dem när de badar!
Kramiz!

Sol

Fyfan vad skönt det e ute. Det e gassande sol klarblå himmel. Så ligger ute i string och en uppvevad tröja som bara täcker brösten. Ligger ute och solar på altanen. Det är fördelen med att bo i villa. Du kan gå exakt hur du vill på tomten. Du behöver inte tänka på andra. Har bott i villa i nu 11 år. Men nu ska jag inte sitta inne så mycket till utan ska ut o lägga mig i solen, igen! Skönt!

Tjohooo

Sitter här o är as trött. Klockan är inte ens 23 o jag e jätte trött. Chattar lite med en killpolare o sitter i cam. Men ska strax lägga mig fan. =)

Hehe

Asså jag hatar att skriva en rubrik, den ska vara lockande, man ska vilja läsa det man har skrivit det ska vara intressant osv, annars skiter folk i att läsa de. Jag är duktig på att skriva, visar det inte här dock vilket är synd. Hur som helst, jag vakna typ nyss. Var skönt att få sova en stund förut. Mormor o Morfar e på G tror jag. Så idag blire bara chill. Nicenice! Vet inte vad jag ska skriva dock. Skriver mer senare, tjao!

Vadskamanskrivasomrubrik?

Nu har min polare dragit så har fett tråkigt. E ensam hemma än, mamma e väl på g hem med mormor o morfar i think, de ska käka här. Så ska lägga mig i sängen en stund tror jag. Igen, höhö!

Äter

Sitter o äter frulle, en killpolare kommer hit snart. Inte träffat honom på hmm snart 3 år. Men ser honom in princip var o varannan dag i skolan. Så de blir skoj! Ska sminka mig nu, e ensam hemma. Mohah! See ya!

Godmorgon!

GodMorgon Sverige! :D

Nyduschad

Har precis duschat o fryser apa =)
Sitter inne på msn o inte gör nånting, chattar typ. Imorgon ska jag in till stan o sen får vi gäster på kvällen.
Lyssnar på musik gör jag också, massa blandat. Ganska soft. Ska strax lägga mig i sängen o se på Hannah Montana ;) hihi! Skriver mer imorgon, har inget att skriva om nu. Så det blir in princip bara "bla bla bla" ;) Nattinatt!

Ny blogg!

Har skapat en helt ny blogg nu!
Eftersom att min andra blev borttagen av någon konstig anledning. Nån anmälde mig o jag tror jag vet vem o varför :D.. Haha men orkar inte bry mig så har gjort en helt ny blogg nu.
Har som sagt hämtat ut mina p-piller jag skrev om i förra inlägget på min andra blogg. Så nu har jag dem!
Har lagt upp lite klipp på youtube där jag sjunger, så lägger upp dem här nedanför!
I hope you like it!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0